RaimoTossavainen

Toimittaja Tommi Parkkosen journalistinen taso

Sanotaan, että julkisuuden henkilöt, etenkin poliitikot ovat vapaata riistaa.  Sen kyllä huomaa katsellessaan kaupan kassajonoissa iltapäivälehtien lööppejä. Siis kaupan kassajonossa ainakin henkilökohtaisesti, koska lopetin ao lehtien ostamisen noin 20 vuotta sitten. Kyllä niissä toimittajat ottavat "ilon irti" mitä raflaavimmista otsikoista, joiden uhreina ovat useasti poliitikot.

Puolustan tässä nyt julkisuuden henkilöistä lahinnä poliitikkoja. Kansanedustajien työ on täyttä aherrusta siinä kuin mikä muu työ tahansa. Toimittajilta viosi odottaa hiukan asiallisempaa kirjoittelua.

Tässä vain lopuksi esimerkkinä Iltalehden toimittaja Tommi Parkkosen näyte täysin asiattomasta esittelystä eräästä suurella äänimäärällä eduskuntaan menneestä kansanedustajasta. Parkkonen esittelee kansanedustajan tulleen tunnetuksi sote-riitelijänä ja kaalin rouskuttajana. Tästä voi jokainen tehdä arvion toimittaja Tommi Parkkosen journalistitasosta.                                                                                                                   

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Linkkiä ko. juttuun kaipaisin!

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Itse pidän Parkkosta ehkä parhaana iltapäivälehtien poliittisista toimittajista. Hän löytää kohtalaisen hyvin uutta uutisoitavaa, havainnoi asioita aika tarkasti ja on tasapuolisen ilkeä. Iltapäivälehtien poliittisista toimittajista kun suurin osa on yksipuolisia politrukkeja jotka levittävät oikeistokonservatiivisuuden ilosanomaa. Itselleni se tasapuolisuus, tai sanotaanko suurempi objektiivisuus kun tuppaa olemaan suhteelisen tärkeää.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Parkkosen luonnehdinta Hannakaisa Heikkisestä on täysin paikkansa pitävä. En ymmärrä että miksi Tossavainen on tuosta vetänyt herneen nenäänsä.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Tossavainen ei ole vetänyt hernettä nenäänsä eikä muuallekkaan. Kyse vain on toimittajan kielenkäytön tasosta.
Oliko Hannakaisa Heikkinen ainoa, joka "riiteli" soteasioista. Yksin ei pysty "riitelemään"
Onko Karhusen mielestä se riitelyä, että on asioista eri mieltä kuin joku toinen.
Lienet katsonut torstaisin eduskunnan kyselytuntia. No sehän on määritelmäsi mukaan yhtä riitelyä koko tunti.

Kysyn siis, onko asiallista nimitellä ainoastaan Heikkistä riitelijäksi ja kaalinrouskuttajaksi. Mitähän se Parkkosta haittaa, että Heikkinen maatalosta kotoisin olevana syö kaalia välipalana.

Vielä se, että tämä nimittely tapahtui esiteltäessä valiokuntien puheenjohtajia. Tuossa artikkelissa ei kyllä muita kohdeltu noin ala-arvoisesti, kuin Heikkistä.

On siis tarkoituksellista mustamaalaamista Parkkosen taholta. Jos tälle riitelylinjalle mennään, niin kuinkahan monta kansanedustajaa salista löytyy, joka ei olisi ollut eri mieltä jostain asiasta toisen kanssa. Jos Parkonen olisi johdonmukainen kaikkia kansanedustajia kohtaan, niin hänen pitäisi laittaa tämä "titteli" muidenkin kansanedustajien nimeen eteen.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Kovaääninen kaalinrouskutus oli mielenosoitusta, samoin kuin Heikkisen teatraalisen halveksivat ilmeet ja eleet asiantuntijakuulemisissa ja makoilu pitkin pituuttaan sote-valiokunnan pöydällä kesken kokouksen. Asiallista toimintaa valiokunnan varapuheenjohtajalta?

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Tommi Parkkonen on erikoistunuta keskustan törkeään panetteluun ja erikoisesti kyllä nyt Hannakaisa Heikkistä kohtaan, muutoin oli mukavaa nähdä Hannakaisan toimivan kuten pitääkin sillä hän on voimakas tahtonainen.

Hannakaisa Heikkisen pitää saada ensi itsenäisyyspäivänä mitali rohkeudestaan laittaa hiekkaa punavihervasemmiston rattaisiin.

Muutoin asiasta kolmanteen nyt olisi selvästi konservatiivisen blogi hallituksen paikka koska heillä on selkkeä enemmistö ja kansan tahto suhteessa 62/38

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset