RaimoTossavainen

1235

Kokonaista 1235 ääntä Paavo Väyrysen saldo kaiken sen vouhkaamisen jälkeen. Ei ollut kovin kunniakas päätös (?) pitkälle poliittiselle uralle.

Jokohan nyt Paavo luovuttaa päänsä seinään hakkaamisen. Voi vain kuvitella, mitkä tunnelmat miestä myllertää.

Se siitä. Lyhyt oli Seitsemän tähden lento, tuskin kerkesi huomaamaankaan. Näihin vaaleihin päättyy ilmeisesti kahden muunkin puolueen taru suomalaisessa poliittisessa historiassa.

Sininen Tulevaisuus, Kansalaispuolue ja Seitsemän Tähden Liike. Neljän vuoden päästä luetteloa jatketaan Liike Nytillä.

Kansalaispuolueen tällä palstalla uhonneen Vesa Levosen äänisaalis 174. Sami Kilpeläisen äänisaalis 684. Olikohan kaikki tuo sen arvoista, mikä oli lopputulema.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

En oikein tiedä mikä oli Väyrysen ajatus.. Ekakin siirtää itsensä Lapista, Helsingin vaalipiiriin. Jotenkin tuntu että haki oikein häviötä, ja nyt voi pistää lenkkarin naulaan ja eläkkellee?

Harmi kun Levonen ei päässyt, hyviä ajatuksia ollut ukolla!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Huomenta. Pullakahvit taidan olla velkaa. Tavataan Mikkelin torilla joku päivä ja juodaan ne pois tai jos kesällä ajelen Kuopiossa, niin sitten siellä, jos ei ole mikään kiire. Minut saa kiinni numerosta 0442581853.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Just join kahvit, joten kuitataan nuo vetokahvit sillä. Hatunnosto sinulle sitkeydestä. Toivotan hyvää kesää ja kaikkea hyvää elämääsi.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Keskustapuolue otti näissä vaaleissa torjunta voitolla kuitenkin 31 kansanedustajaa. Somemedia maalitti ja demonisoi Keskustaa silmittömästi viimeiset kaksi vuotta tästä syystä tämä alho nyt. Mutta ei somemedia arvannut mihin se johtaa ja tunnen kyllä tästä pientä hymyä kun Jussi Halla-aho korjasi potin.

Perinteisen oikeisto ja vasemmisto linjalla oikeisto sai 124 kansanedustajaa mukana Liike Nyt 1 ja RKP 10 kansanedustajaa.
Perinteinen vasemmisto 76 kansanedustajaa.
Jos uusi hallitus tehdään virolaisittain ohittaen suurimman puolueen se onnistuisi meiläkin.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Torjuntavoitto on sanana kärsinyt inflaation. Myönnetään vain tappio, joka oli kyllä nähtävissä jo jonkin aikaa. Mutta kyllä 31 kansanedustajaa kuitenkin jonkinlaisen painoarvon antaa neuvotteluihin. Ero neljänneltä sijalta suurimpaan on vähemmän kuin mitä 2015 olimme edellä seuraavaksi suurinta...

Eniten minua surettaa, että piraatit ja liberaalit jäivät edelleen eduskunnan ulkopuolelle. Heillä oli ihan hyviä ehdokkaita, joiden ajattelu on tulevaisuuteen suuntautuvaa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Väyrynen loikki liian monta kertaa ja väärällä tekniikalla.

Muutoin tuplajuudas Soini oli eräs vaalien suurimmista häviäjäistä. Plokissaan onnitteli epäsuorasti perussuomalaisia ja lupasi pitää turpansa kiinni. Soinillehan ei riittänyt, että hän petti perussuomalaiset äänestäjänsä ja kentän kannatuksen menetettyään yritti vielä kaapata puolueen, samalla puhuen natsien kaappauksesta, vaan hän petti vielä uskollisimpansa sinisissä. Jos hän olisi uhrautunut ehdokkaaksi, Jussi Niinistö jatkaisi nyt kansanedustajana ja miettisi, mihin kannattaa loikata.

Minulla on kaksi varoitusta ylläpidolta, joten en arvaa käyttää ihan selviä sanoja, vaan vähän pyöristelen sanomisiani.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Eiköhän Paavo löydä taas vikaa kaikesta muusta paitsi itsestään.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Joo, nyt se Paavo-Show vasta alkaakin. Eikös hän jo luvannut valittaa Euroopan neuvoston korruption vastaiseen toimielimeen siitä kun YLE ei ottanut häntä mukaan EK-puolueiden puheenjohtajatentteihin.

Ja onhan tässä vielä eurovaalit toukokuulla, ei ole vielä kuultu viimeistä Väyrysestä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset