RaimoTossavainen

Hoh hoijjaa Sanna Marin

Käsittämätöntä toimintaa Sanna Marinilta. Iltalehden tietojen mukaan on kotikaupungissaan Tampereella äänestänyt marraskuussa hoitajamitoituksen alentamisen puolesta.

Ja nyt eduskunnan välikysymyksen ensimmäinen allekirjoittaja hoitajamitoituksen 0,7 kirjaamiseksi lakiin. Esiintyi kirkkain silmin puheenvuorossaan. Mutta taisi älytä poistua vähin äänin. Huomasi varmaan Iltalehden jutun.

On siinä pätevä varapuheenjohtaja hoitamaan demareiden vaalikeskusteluita. Uskottavuus taita olla mennyttä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Samaa sakkia siellä on kaikki.

Jokainen kansanedustaja joka on ollut päättämässä palvelujen ulkoistamista, ei ole nostanut kättään syyllisyyden merkiksi.

Yksikään ei ole ilmottautunut vastustaneensa ulkoistuksia tai hoitajamitoitusten kasvattamista.

Varsinaiset pulmuset ovat oppositiossa melskaavat merkkipaalut:

Vasemmiston hallitsema sotefirma Med Group aikoo pistää "hynttyyt yhteen" kohuyhtiö Esperi Caren kanssa - tavoitteena valtakunnallinen yhteistyö.

Osuuskunta Tradekassa ylintä päätösvaltaa käyttävän edustajiston jäseniä ovat muun muassa kansanedustajat Eero Heinäluoma (sd), Paavo Arhinmäki (vas), Antti Lindtman (sd), Maria Guzenina (sd) ja Li Andersson (vas).

Edustajistoon kuuluu myös vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Aino-Kaisa Pekonen. Pekonen kertoo, että vasemmistoliitto on mukana vanhustenhoitoa koskevassa välikysymyksessä, jos sellainen syntyy.

https://www.talouselama.fi/uutiset/vasemmiston-hal...

Käyttäjän MattiKouri kuva
Matti Kouri

Ilkalta jostakin syystä mennyt ohi, että Med Group on ilmoittanut jo aikaisemmin keskeyttävänsä yhteistyön Esperi Caren kanssa. Johtuen juuri väärinkäytöksistä, joita Med Group omassa toiminnassaan aikoo välttää.

Näiläkin palstoilla asia on kerrottu kymmenkunta kertaa.

Mutta ihminenhän lukee sitä, mitä haluaa lukea!

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Matti Kouri

Näpit taisi pahasti palaa Talouselämän uutisen jälkeen : Siitä seurasi seuraavana päivänä Talouselämään MedGroupin hätäinen soitto:

Vielä tiistaiaamuna Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta kertoi Talouselämän haastattelussa, että Esperin ja MedGroupin välisessä yhteistyössä on ajatuksena se, että yhtiöt voivat tehdä tulevaisuudessa yhteisiä tarjouksia sotepalveluiden tilaajille.

Talouselämän jutun julkaisun jälkeen Virta otti yhteyttä ja kertoi, että yhtiön johto päätti panna tiistaina Talouselämän haastattelun jälkeen yhteistyön Esperin kanssa jäihin.

"Laitamme hankkeen jäihin, kunnes saamme lisää selvityksiä siitä, miten toimenpiteet etenevät", Virta sanoi.

No nyt on MedGroupin päättäjillä hyvä ja puhdas omatunto. Onnea ! Mutta peruskuvio on kyllä se, että MedGroup oli harkitusti ja vakavissaan lähdössä hoivabisnekseen mukaan !

Ei Tradekan kokoisessa yhtiössä tehdä mitään harkitsemattomia strategisia päätöksiä ! Nyt jäädään odottamaan hoitajamitoitusta ja tehdään niiden pohjalta uusi pelvaluhinnasto !

Heinäluomalta taisi kulua koko edellinen ilta puhelimessa.

Käyttäjän MattiKouri kuva
Matti Kouri Vastaus kommenttiin #8

Juuri näin! Mikä tuossa tapauksessa oli Ilkka kummallista?

Med Groupin ja Esperin toimintatavat eivät kohdanneet, ja Med Group irtautui yhteistyöstä. Mielestäni tekivät oikein, kun saivat tiedon kumppanin väärinkäytöksistä.

Oletan kyllä Med Groupin jatkavan hoitosektorilla. Ei kai siinäkään ole mitään kummallista. Toki sinä kokoomuslaisena todennäköisesti lähdet siitä, että ei yksityisellä puolella saa huseerata osuustoimintapohjalta. Pitää olla oikea ja kunnollinen "wahlroosilainen" maksimivoittoa hakeva yhtiö.

Olen myös aivan varma, että Med Groupin toiminta tulee olemaan eettisesti kestävää, kuntien kannalta edullista ja asiakkaan kannalta myönteistä.

Toki itse henkilökohtaisesti olen ollut ja olen edelleen sitä mieltä, että sosiaali- ja terveystoiminnot pitäisi olla kokonaan julkisen puolen niin järjestämiä kuin tuottamiakin. Taloudellisen voiton tekeminen näillä asioilla on minun näkökulmastani moraalitonta toimintaa.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kuinka Tampereen perussuomalaiset äänestivät? 4 kappaletta samalla tavalla kuin SDP? Niinkö?
Jos niin oli niin myötähäpeä on kova.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

"Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmän puheenjohtaja Lassi Kaleva käytti ryhmäpuheenvuoron kannattaen Ilkka Sasin ym. ryhmäpuheenvuorossa tekemiä muutosehdotuksia"

http://tampere.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kaupunginvaltuusto/Kokous_19112018/Vuoden_2019_talousarvio_ja_vuosien_20192(65239)

Perussuomalaiset olivat Kokoomuksen, Keskustan, SDP:n, Kristillisdemokraattien ja Vihreiden kannalla. Ainoastaan Vasemmistoliiton 7 edustajaa äänestivät hoitajamitoituksen säilyttämisen puolesta.

Äänestyslista:
http://tampere.cloudnc.fi/download/noname/%7B9c672...

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Vieläköhän viitsii naamaansa näyttää tämän asian tiimoilta.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Oli Marinilta syöttö Orpon lapaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pitäisi nähdä ensin se malka omassa silmässään.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Kyllä Sanna Marin on "rehellinen ja vilpitön" demari. Äkkiä löytyi selitys Tampereen valtuustossa tekemälleen änestyskäyttäytymiselle. Tietysti syy oli kokoomuksessa ei suinkaan Marinissa ja omatunto on puhdas.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Rehellinen ja vilpitön pääministeri Sipilä ( kesk.) puolestaan joutui yhden varmistetun sairauslomapäivän vuoksi jättämään väliin suomalaisen vanhushoivan kannalta tärkeän välikysymyspäivän eduskunnassa.

Tämä oli ehdoton takaisku Suomelle ja suomalaisille vanhuksille.

Saatanan pikaflunssa minkä teit !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset