RaimoTossavainen

Trump: Rakastuin Kimiin

Trump on kertonut, että KIm-Jon-un on kirjoittanut hänelle kauniita kirjeitä, jotka olivat loistavia.

Me rakastuimme, Trump kuvaili.

Pitäisiköhän alkaa epäilemään suurvaltajohtajan mielenterveyttä, ja sopivuutta maailman vaikutusvaltaisimpaan tehtävään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Pohjois-Korea varmaan myöntää Trumpille poliittisen turvapaikan sitten kun Trumpia aletaan toden teolla ahdistella USA:ssa... :-P

BBC4 North Korea Crossing The Line

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Pohjois-Korea, Trump ja Kejo. Siinä hyvä trio.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Trump on kohta "hautaa vaille valmis" näillä jutuillaan. Tuo on niin älytöntä, syleillä Pohjois-Korean johtajaa. Hänen käsittämätön ajattelunsa on oikea aarreaitta Venäjän johdolle ja varsinkin sen yhdelle miehelle. Trumpista pumpataan kohta irti kaikki mitä saadaan ja nimenomaann ulkovaltojen toimesta. Se mies ei enää kykene rakentavaan yhteistyöhön muun kuin maailmanlaajuisen sodan kannalta. Kauppa ja aseet.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Otsa-ohimolohkorappetuma alkaa usein psykiatrisilla oireilla, sitten arvostelukyky alkaa globaalisti heiketä, ja kehittyy muistihäiriöitä. Tämähän ei tietenkään välttämättä liity blogin aiheeseen mitenkään, tuli vain mieleeni....

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Minusta rakkaus on ihana asia.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Harry Truman yritti voittaa Pohjois-Korean sodalla Donald Trump yrittää rakkaudella. Truman ei onnistunut, Trumpin tekniikan toimivuutta ei vielä tiedetä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Pitäisiköhän alkaa epäilemään suurvaltajohtajan mielenterveyttä"

Nytkö vasta?

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

Juha, huomaan nyt jälkikäteen, että olit jo kommentoinut Tossavaisen kirjoitusta täsmälleen samoin kuin minä juuri äsken. Sorry, luin vain kirjoituksen, mutta en kommentteja ennen kuin kirjoitin omani:)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

On muistettava kulttuurierot.

Suomalainen raavas mies sanoo noin kerran elämässään vaimolleen : ” Minä rakastan sinua.”

Amerikkalainen mies toistaa tuon merkityksettömäksi muuttuneen toteamuksen ” I love you ” ainakin kymmenen kertaa päivässä omalle vaimolleen.

Lisäksi perusjenkki sanoo sen päivän mittaan monelle muullekin ihmiselle ja eläimelle ja esineelle ja tietysti myös itselleen.

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

Raimo Tossavainen: "Pitäisiköhän alkaa epäilemään suurvaltajohtajan mielenterveyttä, ja sopivuutta maailman vaikutusvaltaisimpaan tehtävään."

Nytkö vasta?

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

Entäs tämä meidän Junkkeri, pahempi dementikko kuin Trump, ei meinaa pystyssä pysyä
siis EU,n ylin virkamies. T
äysin työkyvytön vanhus .Mitä mieltä psykiatri Roponen
diaknoosista

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Junkkeri ei ole puhunut älyttömyyksiä virallisissa yhteyksissä, vaan on osoittanut hyvinkin syvällistä harkintaa lausunnoissaan.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Kuten edellä on jo yksi jos toinenkin todennut, Trumpin hulluus ja sopimattomuus virkaansa on jo aikoja sitten todettu.

Historiasta olemme lukeneet, että joskus valtioliittoja perustettiin naimakauppojen varaan. Olisiko Melaniella syytä huolestua - tai huokaista helpotuksesta?

Vakavammin puhuen, amerikkalaiset rakastavat (love) vähän kaikkea: koiria, hevosia, taloja, ym. Siis sanalla ei ole siis sitä painoa kuin suomenkielen rakastaa-sanalla. Silti sen käyttö osittaa valtiomiestasolla suurta mauttomuutta ja harkinnan puutetta. Varsinkin kun vielä jokin aika sitten Kim oli Trumpin mielestä täysi ääliö. No, rakkaus on sokea...

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Siis sanalla ei ole siis sitä painoa kuin suomenkielen rakastaa-sanalla."

Moni suomalainen mies taitaa tosiaan pelätä, että jos joskus erehtyy sanomaan jollekulle rakastavansa tätä, niin sen jälkeen tuota lausuntoa tullaan käyttämään ikuisesti tunnustuksen antanutta henkilöä vastaan. Aivan kuin olisi antanut tyhjän valtakirjan mihin tahansa...("...koska sinähän sanoit, että rakastat minua...")

Tulee muuten taas kerran mieleen matemaatikkovitsi. Matemaatikon vaimo (anteeksi sukupuolistereotypia) kysyi mieheltään: "Rakastatko minua enemmän kuin matematiikkaa?" Mies vastasi, että totta kai, johon vaimo: "Todista se!" Niinpä matemaatikko sitten alkoi todistaa: "OK. Olkoon R kaikkien rakastettavien objektien joukko..."

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Suomalaiset miehet eivät sano naisilleen rakastavansa heitä, koska suomalaiset miehet haluavat pitää kiinni sanoistaan kuin allekirjoitetusta laillisesta dokumentista.

Kliseehän on, että kun vaimo valittaa miehelleen, ettei tämä koskaan sano rakastavansa häntä, mies vastaa, että "mennessämme avioon kolmekymmentä vuotta sitten ilmoitin asiasta ja jos siihen tulee muutos, niin ilmoitan kyllä siitäkin."

Umpirehellinen ihminen voisi siis sanoa vain, että "nyt minusta tuntuu siltä, että rakastan sinua koko elämäni, mutta mikäänhän ei takaa, että tunne jostain syystä joskus muuttuu." Moinen puolestaan ei olisi kovin romanttista eikä siksi suositeltavaa. Joten ainoa vaihtoehto on vaikeneminen.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto Vastaus kommenttiin #15

#14, #15

Juuri tuollaisia suomalaiset miehet ovat... Vikoineen ja puutteineen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset