RaimoTossavainen

Pohjois-Koreassa on pakko hurrata kun käsketään

Muuten käy huonosti. Täällä sivustolla Janne Kejo kirjoitti eilen ihmisoikeuksista ja ihmisvelvollisuuksista. Pohjois-Koreasta loikannun nainen on kertonut karmeita asioita Pohjois-Koreasta. Iltalehden mukaan stadionille oli tuotu 11 muusikkoa teloitettavaksi, syynä pornovideon teko. Heidät oli sidottu ja ammuttu ILMATORJUNTATYKEILLÄ tuusan nuuskaksi 10 000 ihmisen silmien edessä.

Samassa jutussa Kim Jong-unin kerrotaan hamstraavan koulutyttöjä seksiorjikseen. On kuvottavaa touhua Pohjois-Koreassa. Kyllä sääliksi käy ihmisiä jotka asuvat tuollaisessa helvetissä.

Ja tätä maata puolustaa ja ihannoi eräs henkilö tällä palstalla. Hyväksyykö Janne Kejo nuo yllä kerrotut teot.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Eihän Kejo hyväksy edes kirjoitustensa kommentointia.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

No tähän voisi Kejo kommentoida, mutta veikkan että hän on sitä mieltä että tämä on läntistä propagandaa.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Kuka on auttanut Kim dynastian vallassa pysymiseen ulkoisella uhalla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

En tiedä, mutta ei ulkoinen uhka oikein selitä moisia hirmutekoja. Etelä-Korea ei ainakaan tunne ulkoista uhkaa kuin Pohjois-Korean taholta, ehkä jossain vaiheessa hiukan Kiinan taholta. Muutoin kansalaiset elävät siellä tyytyväisinä korkeassa elintasossa.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Suomen Kuvalehti kertoi että Pohjois-Koreassa järjestetään kerran viikossa väestönsuojelu harjoitukset.
Ei tämä onnistu pitkän päälle ilman jotain todellisuutta, aina joku tietää että USA onkin ystävällinen ja rauha on solmittu.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eteläkorealaiset lehdet kirjoittivat Kim Il Yongin hautajaisten jälkeen, että useita kansalaisia oli teloitettu hautajaissaattueen kadunvarsiyleisön joukosta, koska tarkkailijat olivat havainneet, että heidän itkunsa ja parkumisensa ei ollut aitoa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Milloinkahan Kejo raportoi Suomen 70-luvulla Pohjois-Korealle toimittamasta paperitehtaasta. Kauppa eri maiden välillä on tietysti hyväksi, mutta jos ostaja jättää nykyrahassa noin 100 miljoonan euron toimituksen maksamatta, se tuskin maiden välistä luottamusta lisää? Tämäkin jäi lopulta suomalaisten veronmaksajien maksamaksi.
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005378096.html

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Onko tuokin, mitä kirjoitin noista teloituksista valhetta. Käsittämätöntä ja kuvottavaa touhua. Ampua tosiasiassa syyttömiä ihmisiä 10 000 ihmisen nähden ilmatorjuntatykillä muusiksi. Ja sinä ihannoit tuota valtiota.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Kejolainen näkemys on, että mitä tahansa länsimedia Pohjois-Koreasta julkaiseekin, se on disinformaatiota. Ja koska lähteesi on Iltalehti, on uutinen Jannen mielestä soopaa.

Pohjoiskorealaiset loikkaritkin ovat ensimmäisenä hölöttämässä juttujaan läntisille tiedotusvälineille, joiden "Midaksen kosketus" muuttaa kaiken p*skaksi.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Kyllä se on valhetta, kuvottavaa valhetta. Ja osanen sitä propagandaa jolla demonisoidaan Pohjois-Koreaa ja maan johtoa.

Näitä tykillä ampumisia ja ohjuksilla teloittamisia levittää Etelä-Korean vakoilulaitos NIS ja Yonhap News Agency mediakonserni, joka on Etelä-Korean hallituksen äänenkannattaja.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #10

Samaa toitottivat suomalaiset kommunistit 30-luvulla uutisista koskien Stalinin terroria. Ja siinä vaiheessa, kun osa heistä siirtyi Neuvostoliittoon rakentamaan sitä ihanneyhteiskuntaa, he huomasivat yksi toisensa perään tulevansa tapetuiksi.

Myös Holocaustin kieltäjiä on olemassa. Toisaalta juuri siitä ei ole kovin luotettavaa tietoa siinä mielessä, että arviot leireillä tapettujen juutalaisten määrästä vaihtelevat 300.000:sta kahdeksaan miljoonaan.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #11

Tshernobyl oli 80-luvun esimerkki sosialistisesta "tiedottamisesta", ja vielä vuonna 2000 itänaapuri valehteli niin että korvat heiluivat, kun sukellusvene Kursk oli tuhoutunut ja 118 merimiestä menehtynyt. "Olemme saaneet puheyhteyden aluksen miehistöön..."

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #14

Entäpä sitten virallinen totuus siitä, että Venäjä ei ole millään tavoin sekaantunut Ukrainan sisäiseen konfliktiin eikä ole lähettänyt sinne yhtään sotilasta tai mitään kalustoa.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #15

Mutta lipsahtipa presidentti Putinilta paljastus, kun malesialainen matkustajakone oli ammuttu alas: "Kone putosi Ukrainaan, joten vastuussa on Ukrainan hallitus." Minun korvissani ja ajatteluni mukaan lausunto oli syyllisen osapuolen epätoivoinen väistöliike tilanteessa, jossa keneltä tahansa valtionpäämieheltä olisi odottanut sekä surunvalitteluja että lupausta osallistua tapauksen tutkintaan.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Varmaan tämä suomaisten yritysten Pohjois-Koreaan toimittama paperitehdas, jonka maa jätti maksamatta, on median valetta?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

En pystynyt lukemaan koko linkattua uutista, koska en ole tilaajastatuksella, mutta muistan kyllä tuon tapauksen itsekin.

Paperikonetta ei ollut saatu käyntiin ja se oli suomalaisdelegaation saapuessa paikalle vuoden päästä edelleen ulkona alkaen osittain jo ruostua.

Isännät ilmoittivat, että kun konetta ei voida käynnistää eikä se ole enää laadultaan sellainen kuin tilauksen yhteydessä on sovittu, niin ikävä kyllä eivät he voi sitä maksaakaan. Mutta siihen oli hyvin empaattisesti lisätty toteamus: "Eiväthän tällaiset kiusalliset raha-asiat kuitenkaan mitenkään maidemme välistä ystävyyttä voi huonontaa!"

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #18

Helsingin Sanomien mukaan pohjoiskorealaiset kuitenkin saivat tehtaan toimimaan, vaikka suomalaisia asentajia ei maksamattomien laskujen takia sinne lähetettykään.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen Vastaus kommenttiin #19

No on siellä sitten joku viisaskin insinööri.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #20

Ei, vaan kaikki johtui silloisen päämiehen Kim Il Sungin antamasta innoituksesta. Ja tämä virallinen totuus saattaa hyvinkin pitää paikkansa, sillä Kim Il Sungilla oli varmaan pätevyys sopivin keinoin innoittaa ja motivoida tuloksiin ...

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Hyväksyykö Kejo nuo teloitukset hiljaisesti, kun et ole niitä kommentoinut. Näin kai on tulkittava.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Tämä on maasta loikanneen kertomaa, mistä kirjoitin.Ei ole mitään syytä olla uskomatta sieltä loikanneiden kertomuksia. Kyllä minä luotan enemmän näihin omakohtaisiin kertomuksiin, kuin Pohjois-Korean uutistoimiston viralliseen "totuuteen".

Tarkoitettu Lintuselle.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olennaista noissa pakolaisten kertomuksissa on niiden yhdenmukaisuus siitä riippumatta mistä he ovat olleet kotoisin Pohjois-Koreassa, minkä ikäisiä he ovat olleet, minne he ovat loikanneet ja miten tai mille medialle he asioista kertovat. Niistä ei muodostu kuvaa, että yksi kertoisi yhtä ja toinen toista.
Sama pätee myös omakohtaisiin kertomuksiin Stalinin Neuvostoliitosta aivan siitä riippumatta kuka tai minkä maalainen kirjailija on ollut kirjoittamassa.

Toimituksen poiminnat