RaimoTossavainen

Hyvät uutiset jatkuvat

Positiiviset talousluvut saivat taas jatkoa. SAK ilmoitti irtisanomisten vähenemisistä. Potkut saaneiden määrä pienin sitten vuoden 2011.

Teollisuudessa potkujen määrä väheni peräti 20 prosentilla edelliseen vuoteen verrattuna. Tietolähteenä em mainittuun juttuun Kansan Uutiset.

Tilastokeskus on julkaissut useita lukuja, jotka vahvistavat kuva talouden kääntymisestä nousuun viime vuoden aikana. Keskustan Suomi kuntoon-teema tuottaa tuloksia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Niin, tai sitten ei ole enää montaa jäljellä irtisanottavaksi...

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jos aiemmin potkittiin kortistoon tuhat ihmistä viikossa ja nykyään vain sata, niin onhan tuo positiivista kehitystä. Toisaalta jossakin tulee vastaan raja ettei ole enää potkittavia, se kai olisi viimeisen päälle positiivista.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Taattua synkkää perinteistä tekstiä ao taholta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Realismia joka on todistettavissa.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Etkö sinä näe mitään hyvää tässä yhteiskunnassa ja se kehityksessä, kun lähestulkoon kaikki kommenttisi ovat negatiivisia.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Mayer, Rolls Royce, uki:n autotehdas siinä tekijät jotka nostavat toiveita paremmasta ja hyvä niin, mutta mitä tekemistä Sipilän hallituksella on tämän V-S:a tapahtuvan nousun takana, no ei yhtään mitään. Voidaankin sanoa, että Suomen taloudessa on vihdoinkin merkkejä piristymisestä, hallituksen sekoilusta huolimatta.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jos valtiontalouden suunta olisi alaspäin, niin kyllä se silloin olisi hallituksen "ansiota", mutta kun suunta on ylöspäin, niin ei kiitosta heru. Mitä me sitten tarvitsemme koko hallitusta, jos sillä ei ole mitään merkitystä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset