RaimoTossavainen

Tärkein asia säilyi, hallitus

Täällä on saanut runsaasti palstatilaa Perussuomalaisten hajaannus, ihan aiheesta kylläkin. Ei siitä sen enempää kuin se, että itsekunkin lienee asiaa harkinnut omista motiiveista ja arvomaailmasta lähtien.

Tärkeintä tässä kaikessa liennee kuitenkin se, että maassa on toimintakykyinen hallitus. Ei nykytilanteessa olisi ollut aikaa hukattavissa vaikeisiin hallitusneuvotteluihin. Siksi suuret  asiat odottavat ratkaisuja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Hallitus on toimintakykyinen, mutta hintana on se, kuten UV-ryhmän johtaja Simon Elo asian ilmaisi, että joidenkin "henkeä uhataan." Eihän se tietenkään kivaa ole.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jos näin on, niin sairasta touhua. Kyllä jokaisella on oikeus valita itsenäisesti poliittinen asemointinsa, riippumtta miltä se toisista näyttää.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Tärkein asia kärsi tappion. Nimittäin politiikan moraali ja uskottavuus.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Eikös se ole ollut tuota iät ja ajat. Ei liene tämän päivän keksintö.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Erikoista kanattaa hallitusta jonka uskottavuuteen ei luota.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen Vastaus kommenttiin #6

Oletko sattunut huomaamaan, miten valtakunnassa menee monilla eri mittareilla ja tunnusluvulla mitaten. Siinä uskottavuutta, jota maa tarvitsee.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Sekä Sipilä että Orpo, Soinista puhumattakaan puhuivat "muunneltua totuutta" jota myös valheeksi jotkut sanovat, etteivät tienneet mitä oli tulossa jos ja kun Halla-ahosta tulee persujen puh.joht. Toimintakykyinen hallitus on aina maalle edullinen, mutta kun se rakennetaan valheella, kuten nyt tapahtui, niin on syytä myös pohtia mitä se merkitsee poliittiselle uskottavuudelle.

Toimituksen poiminnat