RaimoTossavainen

Kumoaako avaruustutkimus uskonnon

Uskovaiset puhuvat taivasten valtakunnasta ja siellä odottavasta paratiisista. Olen lukenut täälläkin eräiden blogeja, jossa kerrotaan millaista taivaassa paratiisissa on. Siellä kuljetaan puutarhassa kullattuja katuja pitkin. Eräs kertoi ajavansa siellä avoautolla, jossa on timantein koristeltu konepelti.

Tässä lainaus eräästä kirjoituksesta näiltä sivustoilta: Ja katso taivaassa oli valtaistuin ja valtaistuimella oli istuja. Ja valtaistuimen ympärillä oli taivaankaari.

Ja valtaistuimen ympärillä oli 24 valtaistuinta, ja niillä valtaistuimilla istui 24 vanhinta.

Tässä vain muutama esimerkki mitä siellä taivasten paratiisissa muka on. Näitä esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon.

 

Kysymys kuuluu, että missähän tämä paratiisi mahtanee sijaita, kun sitä ei ole havaittu, vaikka avaruutta on tutkittu kymmenien ja satojen valovuosien päähän.

Johtopäätelmänä voi siten olettaa, että kaikki puheet taivasten valtakunnasta ja paratiisista ovat täyttä unelmaa ja vailla mitään todellisuutta. Samalla se vie perusteet uskonnoilta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Olisi oikeastaan aika tavalla ajan hengen mukaista, jos kohta julkaistaisiin uutinen, jossa kerrottaisiin, että NASA on tutkinut taivaan läpikotaisin eikä ole löytänyt Jumalaa, joten nyt on sitten tieteellisesti todistettu, että Jumalaa ei ole.

Uutiseen olisi tietysti linkitetty päätoimittajan tai muun "asiantuntijan" kommentti, jossa muistutettaisiin, että vaikka Jumalaa ei olekaan olemassa, niin paholainen kyllä on, ja sen takia puolustusmäärärahoja pitää kasvattaa ja kansalaisten perusoikeuksia rajoittaa.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Sen tietää todistamattakin, että Jumalaa ei ole.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älähän Raimo selitä.
Kokoomukselaisen Eija-Riitan vaaliavustaja kertoi kerran syvällisiä tietoja fossiilisisten polttoaineiden synnystä:
Luomisen alkuvaiheissa tuli Jumalalla ja Saatanalla riitaa. Suorittivat pesäeron. Jumala enkeleineen asettui taivaan eri sfääreihin. Saatana esikuntineen asettui vastaavasti maanpinnan alapuolelle eri tasoihin. Tämä on totuus.

Kun sitten nykyisin ihminen poraa maahan reikiä, osa ylettyy Saatanan valtakunnan yläosiin. Siellä on Saatanan jätökset, kiinteä uloste on kivihiiltä, nestemäinen on öljyä ja kaasua loput. Näitä ihminen käyttää hyväkseen.

On vaihtoehtoinen teoria: Vuosimiljoonien aikana hautautuneista kasvien jäännöksistä on muodostunut fossiiliset polttoaineet. Jos tähän teoriaan uskottaisiin niin silloinhan polttoaineet pian loppuvat ja niitä pitäisi säästellä. Mutta poliitikkojen enemmistö ja markkinatalous uskovat Saatanan jätöksiin, ne eivät koskaan lopu!

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Voi Raimo! Ihanko oikeasti pyrit osoittamaan mahdottoman mahdolliseksi. Ethän voi osoittaa jumalan olemassa oloa etkä olemattomuutta. Ihminen uskoo, että on olemassa erilaisia ulottuvuuksia. Sinä et voi kieltää väittämällä, ettei ole. Tai toki voit tehdä niin, mutta kyse on silloin sinun uskostasi vs. tuon toisen usko.

Sinun uskoaksesi jumalaa ei ole olemassa. Muuta et voi todistaa.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Tämän kirjoitukseni tarkoitus on kertoa, että sitä paratiisia ei ole löytynyt, vaikka avaruutta on tutkittu jo pitkän aikaa.
Olisikai se jo havaittu, jos se olisi olemassa niinkuin raamattu kertoo.
Voitko sinä kertoa miksi sitä ei ole löytynyt. Olisiko syy vaikka siinä, kun sitä yksinkertaisesti ei vaan ole.
Siis pääpointtina ei ole kiistää jumalasta mitää, vaan se, ettei sitä paratiisia ole, kun sitä ei olla nähty missään.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Jaapa jaa. Maailmankaikkeuden koon huomioonottaen ei Jumalattomuutta voida näköhavaintojen puutteessa vahvistaa, tai kumotakaan. Onhan mahdollista, että siellä Galksin xxxjotain takana on sittenkin se juuri oikea taivas, mutta valonnopeudesta johtuen näköhavainto tuonne taivaan iloihin mm ssa. niihin timanteilla koristeltuihin autoihin jne. saadaan parin miljardin vuoden kuluttua.

Maijaliisa Hiekkanen

Arvoisa Reijo Tossavainen!

Kun olet ryhtynyt niiden edeltäjiesi jonoon, jotka ihmisaivojen atomeilla koettaa kumota Aivojen Keksijän... Niin sallisitko suosittaa, että aloittaisit hempommasta päästä? Pitää edetä tyvestä latvaan?

1) Koeta ensin kumota taivaalta kuu ja aurinko!
2) Koeta taltuttaa meren voima, tuulen voima...

Jos kykenet retorisella taikomisella edellisiin suorituksiin, on helpompi koettaa Kumota Kaikkivaltiaan Luojan pysyvyyttä. Anna siis näyttöä!

Väitteesi on täysin tyhjä. Ei ole edes argumentteja, saati todisteita, todistajia. Missää väittelyssä kukaan ei ota todesta sellaisia sanailijoita?

Mutta, saat toki pitää mielipiteesi. Joku sanoi että "ateisti" on kovan lajin uskovainen! Miksi? Koettaa kumota sellaista, jota ei edes itse usko olevan olemassa? (Eihän tyhjää tartte kumota?)

Sic transit gloria mundi. . .

JK: Oletko käynyt niiden universumin tähtien luona, joiden valo on Tosi Vanhaa? Selvitä itse, kiitos. Jos et Niin Kaukana käynyt tutkimassa? Niin väitteelläsi on yhtä vähän uskottavuutta kuin.. .

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Kuka mielestäsi on keksinyt aivot? Niitä ei ole kukaan keksinyt, vaan evoluution kehityksen tulos.

-en ymmärrä miksi pitäisi koittaa kumota(mitähän mahtanee edes tarkoittaa)kuu!!
-koita taltuttaa meren voima, tuulen voima!! mitenkähän ne tähän asiaan liittyy!!

Mitenkä kumota Kaikkivaltiaan Luojan pysyvyys. MITEN KUMOTA SELLAISTA,JOTA EI EDES OLE OLEMASSAKAAN. VAI OLETKO KENTIES TAVANNUT MOISEN HAHMON.

Sic transit gloria mundi...Minulla on Transit, heh heh!

Tosiasia on, että lähiavaruudesta ei ole löydetty mitään paratiisia. Miten sinä menet sinne satojen valovuosien päässä oleviin tähtiin, kysynpähän vai.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Onhan se selvä että ei Raimon aivojen atomit ole hääppösiä, minunkin atomit alkavat olla jo vähissä ja kalkkeutuneita.
Mutta sitä ihmettelen että mistä Maijaliisan aivojen atomit ovat saaneet universumin kaiken viisauden niin että hän voi ylpeänä kehuskella taivaallisilla suhteillaan?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Olipa kauniisti kirjoitettu, kiitos siitä.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Reijo Tossavaisella ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset