RaimoTossavainen

MTV:n vaalikeskustelu arvoton näytelmä

Seuraan yleensä kaikki vaalipaneelit mitkä tv lähettää, niin tänäkin iltana MTV:n vaalikeskustelun. Se tosin oli ajoittain enemmänkin päällehuutamista kuin asiallista mielipiteiden esilletuontia.

Illan puheenjohtajakaksikolla ei ajoittain ollut homma hallussa. Ei ole ihme, jos kansalaisten kiinnostus politiikkaan on sitä mitä on. Keskustelusta ei ajoittain saanut mitään selvää, kun puhuttiin niin paljon toisten päälle.

Kyllä ohjelman juontajilla pitäisi olla jämäkämpi ote keskustelun kulkuun. Myös poliitikoilla on peiliin katsomisen paikka. Ei tuollaisella käytöksellä politiikan arvostus lisäänny, päinvastoin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Olen samaa mieltä siitä sekasortoisesta mölinästä, jota "vaalikeskusteluksi" joku saattaisi kutsua. Puheenvetäjäkaksikolla taisi olla tyypillinen suomalainen johtamistaito ongelma? Ei pysynyt homma hanskassa.
Orpokin hymyili ylimielisesti koko ajan. En tiedä kokiko tapahtuman ala-arvoisen kaoottiseksi, vai muuten vaan kokoomukselaisille niin ominaiselle tyylille.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tähän päällehuutamiseen syylistyi myös toinen juontajista kiitettävästi.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

MTV3 taisi onnistua dokumentoimaan autenttisesti Suomen politiikanteon nykytilan.

Jälkipolvet voivat ihmetellä tätä lapsellista touhua, ja samalla saada vastauksen kysymykseen, miksi kaikki meni Suomessa silloin päin helvettiä. Kaikki syylliset samassa dokumentissa, media mukaan lukien.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset