RaimoTossavainen

Trump kaivaa verta nenästä

Ei ole vaikeaa kuvitella mitä  tapahtuu Amerikan mantereella seuraavien neljän vuoden aikana. Maa tulee kokemaan ennen näkemättömiä levottomuuksia. Osa kansasta lähtee kaduille puolustamaan oikeuksiaan. Luvassa on massiivisia mielenosoituksia. Vaikeaa tulee olemaan kongresissa, kun oma väkikin tulee olemaan eri linjoilla Trumpin kanssa. Asiat eivät etene presidentin haluamalla tavalla. Kansaivälisillä areenoilla Trump joutuu tuon tuostakin törmäyskurssille muiden valtionjohtajien kanssa.

Mielenkiintoisinta lienee odottaa kun Putin ja Trump tapaavat. Näiden veljien touhuissa riittää uutisoitavaa. On todella peloittavaa, mitä he saavat aikaiseksi.

On pakko todeta, että amerikkalaiset astuivat pa........n ja aika pahasti. Käsittämätöntä kuinka tuollainen hehkilö alkaa hoitamaan maailman vaikutusvaltaisinta virkaa.

Ennustukseni on kaiken sähläysten jälkeen, että Donald Trump ei ole virassa koko kautta loppuun asti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Siis sellaisesta ihmisestä ei saa tulla presidenttiä jonka valitsiminen aiheuttaa joissain ihmisissä (jonkin reaktion) että on pakko lähtee mieltä osoittamaan?

seuraava on kuvitelmaa (vaikka voisikin olla totta) Mutta leikitää että Clinton olisi valittu pressaksi ja ns. valkoiset miehet olisivat lähtenyt mieltä osoittamaan? Veikkauksia miten olisi osa-valtioiden poliisit käyttäytnyt?/Media? Tai sitten se ihana Clintonin oma fanijengi?

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

3 miljoonan rikollisen siirtolaisen karkottamisyritys voi teettää hengissä pysymisenkin vaikeaksi.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Onpahan noita mielenosoituksia ollut jo obamankin aikana kun mustia poliisit ampuneet ilman syytä. Tai standing rock. Mitä näitä nyt on.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Oikeistolle odotetaan äänivyöryä sekä Ranskassa että Saksassa. Kyllä Trumpilla kavereita riittää.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Pressan homma on aivan erilaista, kuin mitä Trump on tottunut tekemään, ja totaalisen erilaista kuin vaalikamppailu. Se on paljon sitovampaa, vastuullisempaa ja hankalampaa ja vaatii jatkuvaa säännölistä työskentelyä. Pystyykö hän 70-vuotiaana siihen asennemuutokseen, mitä se vaatii? Vai alkaako häntä parissa viikossa tai kuukaudessa kaduttaa, että mihin paskaduuniin tulikaan pyrittyä? (Hillarylle olisi homma ollut niin tuttua, kuin se voi kenellekään uudelle presidentille olla.) Mutta jos Trump kyllästyy, pääseekö hommasta niin vain eroon?

Ja jos blogistin ennustus pitää syystä tai toisesta paikkansa, Mike Pencen presidenttiydestäkään ei paljon hyvää seuraa.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Olen sitä mieltä, että Trump ei pysty kunnolla hoitamaan presidentin virkaa. Ja siitä seuraa, mitä plogissani kirjoitin. Ei hyvältä näytä hänen eikä USA:n kannalta.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Trumpin valinta oli minullekin ikävä yllätys. Luulen kuitenkin, että hän älykkäänä ihmisenä tajuaa, miten siinä virassa on toimittava. Hän kannattaa monia eurooppalaisten näkökulmasta huonoja asioita - kuten aborttikieltoa - ja hän on rasisti ja halveksii naisia, mutta hänellä on siellä näissä asioissa paljon kannattajia. Euroopan näkövinkkelistä katsoen amerikkalaiset on varsin vanhoillisia ja asenteiltaan osin takapajuisiakin.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Trumpin kaltainen narsisti vetää herneen nenään kaikesta, joka asettuu häntä vastaan poikkiteloin. Näitä tulee maapallolla riittämään pelkästään siirtolaisten karkottamisen, ilmastosopparista irtaantumisen ja protektionististen toimien johdosta. Lähi-idän sotkuista puhumattakaan.

Kuinka hän reagoi kun kukaan ei leiki hänen kanssaan kohta? Ukkelilla on kaikki mahdollisuudet sekoittaa koko maailman asiat.

Käyttäjän tapiomakelainen kuva
Tapio Mäkeläinen

No ei se jumala ole. Mä luulen että saa härdellin aikaan omassa maassaan. Tilanne on outo ja kandee muistaa että äänestysinto oli n 50%.
muita ei kiinnostanut.

Mulle oli yllätys että Hilary C on niin mieliä jakava.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset