RaimoTossavainen

USA;n ja Venäjän nujakka

Täytyy ihmetellä millä tasolla suurvaltojen arvovaltapolitiikka on. Tällä viittaan Moskovassa tapahtunutta käsirysyä. Siinä ameriikkalainen diplomaatti ja venäläinen poliisi ottivat suurlähetystön ovella vapaapainimatsin, jonka amerikkalainen voitti 6-0.

No, sen seurauksena USA karkoitti kaksi venäläistä diplomaatia. Ja mitenkä lapsellista, Venäjä karkoitti vuorostaan kaksi amerikkalaista diplomaattia.

Erittäin lapsellista toimintaa. Tällä tasollako diplomatia toimii vielä 2000-luvulla. Aivan samalla tavalla kuin meillä lapsenlapset kahinoivat keskenään. Kun toinen lyö toista, niin toinen muksauttaa takaisin.

Ei voi kuin kummastella.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän aveollila kuva
Antero Ollila

Tämä on osa sitä kilpalaulantaa, joka on menossa kiihtyvällä vauhdilla kohti aseellista yhteenottoa, jos muutosta ei tule. Sellainen muutos voi olla USA:n seuraava presidentti, joka on todennäköisesti Hillary Clinton. Muutos voi olla käänne pahempaan, koska hän tunnettu varsin sotaisana naisena.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Kauhun tasapaino pitää huolen siitä, että ei mitään pahempaa kuitenkaan ole tulossa. Kumpikin osapuoli, Venäjä ja Nato ymmärtävät sen, että mahdollisessa yhteenotossa ei ole kuin häviäjiä.
Minua huvittaa vaan tämä nokittelu. Suurvallat käyttäytyvät kuin pikku lapset.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 2/RT: ".. huvittaa vaan tämä nokittelu"

Venäjän ulkoministerin mukaan karkotettu amerikkalainen oli aiheuttanut tapauksen nimittelemällä vartiopoliisia huligaaniksi, jolloin tältä kärähtivät ’käämit’.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Olisikohan kuningas Alkoholilla jotain osuutta asiaan?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Yleisellä tasolla minulla ei kyllä ole kovin suuri luotto idän suunnalta tulleisiin " tiedotteisiin"
Toki voihan se olla tottakin.
Mutta se pikkulapsille kuuluva pointti, että kun sinä löit, niin minäkin saan lyödä takaisin.
Tällä samalla tavalla suurvallat hoitavat suhteitaan, on vaikea ymmärtää.

Jukka Laine

Minäkin ennakoin kiristyviä suhteita jos Clintonista tulee presidentti. Kiina ja Venäjä tulevat lisäämään sotilaallista voimaansa merkittävästi ja myös Intia kasvattaa sotilasmenojaan. Talouskisakin kovenee USAn ja BRICS maiden välillä, kun jälkimmäiset käyvät kauppaa ohi dollarin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset